Chauffeurs BE rijbewijs

Article placed on
Chauffeurs BE rijbewijs

 

Als vrachtwagen chauffeur bestaat je dag uit het ophalen van auto’s bestemd voor autorecycling dan wel auto handel bij zowel particuliere- als zakelijke klanten in het hele land. Met de daarbij horende administratieve werkzaamheden om de voertuigen af te melden en over te schrijven. Onze vrachtwagen chauffeurs staan exclusief - één op één - met onze klant/ doelgroep en vormt hét fysieke uithangborg van onze organisatie. Ook geschikt voor personen uit de omgeving Nijkerk/Amersfoort.

 

 

 

 

Functie eisen:

 

  • - Rijbewijs BE of CE (met code 95)
  • - Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit
  • - Woonachtig in straal van 50 km rondom standplaats Roosendaal
  • - Fulltime beschikbaar en ook op zaterdagen (1x per 2 weken)

 

Bedrijfsprofiel:

 

Van der Ven Auto’s B.V. is een professioneel fullservice bedrijf in de automotive branche en is toonaangevend op het gebied van duurzame autorecycling op landelijk niveau en zelfs daarbuiten. Hiervoor hebben wij dan ook diverse certificeringen en erkenningen in ontvangst mogen nemen. Onze formule creëert tevens (financieel) voordeel voor de consument en dat maakt de werkwijze van het bedrijf zeer uniek en tegelijkertijd succesvol. Zo stimuleert Van der Ven Auto’s B.V. het ‘groen’ en betaalbaar alternatief repareren door het internationaal uitleveren van gebruikte carrosserie- en technische kwaliteitsonderdelen vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn van liefst 20.000m².

Ons totaalconcept voor duurzame automobiliteit bestaat verder uit:

 

  • - Duurzame autorecycling
  • - Gebruikte, originele en nieuwe auto onderdelen
  • - Verkoop en inkoop tweedehands auto's

 

Bedrijfscultuur:

 

De organisatie kent een informele werksfeer en bestaat uit 95 medewerkers en wordt aangestuurd door een jong en fris management. De basis voor onze snelle groei en hoge kwaliteitsniveau wordt gevormd door een gemoedelijke werksfeer die er vervolgens voor zorgt dat we als team de organisatie continue naar een hoger platform kunnen tillen.


Voel jij je aangesproken als onze nieuwe collega vrachtauto chauffeur? Dan dagen we je graag uit. Solliciteren uitsluitend mogelijk via e-mail aan afdeling HR op werk@venauto.nl.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Terug